FAQ

Hvor lang tid tager levering? Hvornår modtager jeg min pakke?

Hver arbejdsdag (mandag til fredag) behandler vi alle ordrer fra dagen før. Din Starling pakke vil blive produceret, printet hos vores printbureau og pakket på disse dage. Din pakke vil blive bragt til posthuset og sendt den følgende dag. Leveringstiden er normalt 3-4 arbejdsdage. Pakkerne er sendt uden track & trace så vi kan ikke fortælle hvor din pakke befinder sig efter den er afsendt.

Kan køb-en-stjerne pakken blive ekspresleveret?

Nej, vi tilbyder ikke ekspreslevering.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse. Har i modtaget min ordre?

Tjek venligst din spam-mappe hos din emailudbyder. Ordrebekræftelsen kan være endt i denne mappe ved en fejl. Det er også muligt at der har lavet en tastefejl i din emailadresse da du tastede den ind. Send os venligst en email med detaljerne om din ordre, så kan vi sende en ordrebekræftelse.

Jeg lavede en fejl da jeg skrev navn/dato/begivenhed. Kan i sende mit certifikat igen?

Tjek altid din ordrebekræftelse. Al information du har givet er summeret i denne. For ændringer bør du kontakte vores kundeservice på email. Hvis du gør det i god tid før print og forsendelse er der intet problem. Hvis det sker efter, er vi desværre nødt til at lægge et gebyr på 120 kr. oveni.

Kan jeg ændre min ordre? (F.eks. leveringsadresse)?

Ja, send os blot en email med dit ordrenummer og de detaljer der skal ændres.

Kan jeg annullere min ordre?

Så længe din gavepakke ikke er printet kan du annullere din ordre per email. (Du modtager en bekræftelse når din pakke er printet).

Der mangler noget i leveringen. Kan i sende resten?

Naturligvis! Vi undskylder hvis vi ved en fejl har glemt at inkludere noget og arbejder hårdt på at det ikke sker. Send os blot en email med dit ordrenummer og hvad der mangler, så sender vi det straks.

Hvordan kan jeg finde min stjerne?

Hver køb-en-stjerne pakke indeholder instruktioner om hvordan du kan se din stjerne på himmelen. Først skal du finde din konstellation. Dernæst skal du bruge det inkluderede stjernekort til at finde din stjerne i konstellationen. Det er muligt at din konstellation ikke er synlig på et specifikt tidspunkt. Næsten alle konstellationer er kun synlige på givne tidspunkter i løbet af et år. I dette tilfælde må du vente til denne tid.

Er stjernenavnet videnskabeligt anerkendt?

Astronomer døber stjerne efter astronomiske stjernekataloger. Eksempler heraf er Hipparcos kataloget, døbt efter sateliten Hipparcos, samt Henry-Draper (HD) kataloget. Stjernerne i begge kataloger er døbt udelukkende baseret på numre. Dit stjernenavn er kun symbolsk og er ikke anerkendt af IAU (International Astronomical Union). Da der er mange udbydere som sælger stjerner er det ikke muligt at garantere at en given stjerne kun er døbt en gang, uanset hvor lille den er. Konkurrenter som hævder det modsatte og taler om en officiel stjernedåb kan ikke stoles på.

Kan jeg købe en stjerne på kredit eller betale for den senere?

Nej, vi tilbyder ikke kredit, og vi sender først køb-en-stjerne pakker ud efter betaling er modtaget.

Har i en dansk bankkonto så jeg kan lave en bankoverførsel i Danske Kroner?

Nej, desværre kan vi ikke åbne en dansk konto da vi er en tysk virksomhed. Du kan overføre de danske kroner til vores tyske bankkonto. Dette kræver dog en international bankoverførsel. Alternativt kan du bruge en af de andre betalingsmetoder vi tilbyder.